In between

Nieuwevaart 200

1018ZN Amsterdam

+31(0)20 6264487

+31(0)6 31000323

contact@franzisengels.nl

IN BETWEEN, 9 oktober - 23 november

 

Na de intrigerende combinaties in LIFE LINES, besteden we extra aandacht aan de vaste kunstenaars van de galerie. We zijn er trots op dat we ook de nog jonge Karin Rianne Westendorp aan de vaste kunstenaars mogen toevoegen, en Willem Harbers die met zijn internationale CV een verrijking is van onze collectie.

Leon van Opstal is klaar met zijn grote opdracht en heeft zich gesetteld in zijn nieuwe atelier. Hij is druk bezig de wachtlijst voor zijn werk af te werken en nieuw werk te maken voor de exposities en beurzen van 2015.

Katrien Vogel

Tonneke Sengers

Wil Jansen

Joop Haring

Katrien Vogel laat papier in weelderig krullen naar beneden golven in wandobjecten van soms meer dan drie meter hoog. Tonneke Sengers maakt ingetogen geometrisch abstract werk op aluminium, spelend met lijnen, vlakken en dimensies. Wil Jansen werkt met olieverf, heel veel olieverf. Ze beheerst de techniek om met olieverf als het ware te boetseren. Rijk van kleur en ritmisch van vorm. Joop Haring werkt met brons en recent met keramiek. Zijn werk refereert aan zijn reizen naar China, en zijn ook ter plaatse gemaakt. Nog net voor zijn vertrek naar China exposeert hij bij ons.